Alexandria / LIBRARIE
Despre companie

1094749_162928320563152_1228527389_oAlexandria Librării este una dintre cele mai importante rețele de librării din țară. Apărută în urmă cu 6 decenii ca ”Centrul de librării”, compania deține în acest moment 30 de magazine specializate în 11 județe din România: Suceava (punctul de plecare și centrul de management), Botoşani, Bacău, Iași, Vrancea, Buzău, Vâlcea, Sibiu, Arad, Mureș și Hunedoara, suprafața totală de vânzare fiind de peste 11.000 mp.

Promotii si reduceri

Am dat startul unui nou sezon de surprize de care să te bucuri vara aceasta. Fie că e vorba despre aparatele de balonaşe de la Grafix și Gazillion sau de microroboții inteligenți Hexbug, vei învăța să îți umpli zilele cu activități folositoare și foarte distractive.

Pentru că soarele e din ce în ce mai strălucitor și prețurile au ieșit la plajă- îți dăm din start un discount de 20% la produsele marcate la raft în perioada 1-30 iunie.

E ocazia ta să decizi cum îți începi vara!

Nu uita că iunie e luna tuturor copiilor! 

Alexandria-Librarii-Promotie-Ed.-TREI

Amplasare

ETA J 3 alexandria

Contact

Telefon: 0231 516 634
Web: Alexandria
Facebook: Alexandria

Creativitatea reprezintă miraculoasa întâlnire dintre energia neinhibată a copilului cu ceea ce pare a fi art_craft_luna_2015wopusul şi duşmanul ei, simţul ordinii, impus de disciplinata inteligenţă a adultului.

Este copilul tău un mic Picasso? Alexandria Librării dă startul la creație! Colecția LUNA ART&FANTASY dă formă tuturor poveștilor imaginate de micii artiști: hârtie colorată, mărgeluțe din sticlă, plastic și lemn, paiete, acuarele, carioci, creioane colorate. Te aşteptăm în Alexandria Librării să faci cunoştinţă cu toate acestea!

Decupează, colorează, lipește, decorează, dăruiește, distrează-te, fii creativ, zi de zi!

În plus, în intervalul 25 mai– 21 iunie 2015, te provocăm la o promoţie plină de creativitate: 20% reducere la toate articolele Luna şi mini Luna. I love Luna!

 

Exclusiv in Alexandria Librarii

Știm cã detaliile fac diferența. Cu LUNA SCHOOL, ești tot timpul COOL! Garantat de Alexandria Librării. Acum, la școalã e mai distractiv ca oricând! Învață, creează, scrie, desenează și explorează o lume plină de emoție, fantezie și culoare cu LUNA SCHOOL!ATENȚIE PÃRINȚI!! Cu LUNA SCHOOL copilul tău poate deveni CRAZY FOR SCHOOL!

www.librariilealexandria.net

alexandria

Curtea-VecheCurtea Veche – 25% reducere în luna aprilie

Primăvara aceasta se poartă lectura … de calitate. Alexandria Librării vă oferă în aprilie o reducere de 25% la întreaga ofertă de carte de la editura Curtea Veche.

Înfiinţată în 1998, Curtea Veche a început prin dezvoltarea pieței literaturii de dezvoltare personală, care se plia perfect pe nevoile unei societăţi româneşti aflate în tranziţie (colecţia Cărţi Cheie), impunându-se apoi în ochii cititorilor români datorită colecţiilor de business, literatură motivaţională, educaţie financiară şi socială, segmente pe care este și astăzi lider de piaţă. Ulterior, editura şi-a diversificat catalogul prin colecţii acoperind diverse arii de interes: literatură universală contemporană (Byblos), terapie familială şi de cuplu (Familia la Curtea Veche), ştiinţe sociale şi politice (Constelaţii şi Actual), psihologie (Biblioterapia), sănătate şi nutriţie ( Să fii sănătos), cărți pentru copii, cărți de gastronomie etc. Curtea Veche Publishing deţine exclusivitatea pentru publicarea în România a cărţilor renumitului bucătar britanic Jamie Oliver, dar și a unor autori precum Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman, Allan şi Barbara Pease, Edward de Bono, ale căror cărţi au fost vândute în milioane de exemplare în întreaga lume.

Oferta este valabilă în intervalul 1 – 30 aprilie 2015, în limita stocului disponibil.

Cărţi antistres pentru un bacalaureat confortabilantistres

Alexandria Librării şi editura Badea vă recomandă trei cărţi antistres pentru un bacalaureat confortabil. În intervalul 1 aprilie – 31 mai 2015, la cumpararea cărţilor “Teste Bac 2015″ şi “Bac 2015 Compendiu” primeşti GRATUIT titlul “Paralele Literare. Sinteze. Cupluri de personaje”.

Important: Promovarea bacalaureatului este necesară pentru admiterea în învățământul superior!

agathaAgatha Christie: plăteşti o carte primeşti două

Alexandria Librării și editura Rao vă oferă până la sfârşitul anului 2015 o promoţie specială: cumpără o carte biografica Agatha Christie (Autobiografia, Agatha Christie – Jurnalul secret, Agatha Christie. Crime în devenire) si iti oferim CADOU un roman la alegere. Pentru mai mult “mistery”!

Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan (născută Miller; 15 septembrie 1890–12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a scris romane poliţiste, nuvele şi piese de teatru. Celebră mai ales pentru cele 80 de romane poliţiste, în principal pentru cele care au ca personaje principale pe Hercule Poirot sau pe Miss Marple, este considerată unul dintre cei mai importanţi şi inovatori autori ai genului. Alături de William Shakespeare, Christie este cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor, cu peste 2 miliarde de exemplare traduse în peste 60 de limbi.

Oferta este valabilă în intervalul 1 aprilie – 31 decembrie 2015.

20% reducere la Saga Familiei Courtney – Ed. Rao, 8 volume, Wilbur Smith

Wilbur Smith s-a născut în Africa Centralã în 1933. A fost educat la Michaelhouse şi Rhodes University. A devenit scriitor profesionist în 1964, după succesul înregistrat la publicarea romanului Festinul leilor, şi de atunci a scris peste treizeci de romane, toate având o documentare meticuloasă din numeroasele sale expediţii în toate lumea. Este proprietarul unei ferme şi a unei rezervaţii de vânătoare şi a demonstrat mereu o intensă preocupare pentru oamenii şi fauna sălbaticã a continentului său natal, interes viguros reflectat şi în romanele sale.
Lansare de carte Claude Karnoouh

Lansare Claude Karnoouh_2015_BOTOSANI

Nou in Alexandria Librarii: Cargo Troler Lamonza cu cantar incorporat!

Trolerul LAMONZA Cargo cu carcasa dura este ideal pentru calatorii in doi. Este practic si incapator, prevazut cu cantar electronic in partea superioara care iti permite sa stii mereu ce greutate are trolerul, iar in interior ai curele de sustinere care iti vor tine lucrurile in ordine, precum si un compartiment special pentru lenjerie. Datorita sistemului trolley si a rotilor pivotante iti va fi foarte usor de manevrat, iar sistemul de inchidere cu cifru lucrurile tale vor fi in siguranta oricand.

Poster Botezatu