Atlantis Gold / BIJUTERII
Despre companie

project5SC EURO-TEHNIC SRL a fost infiintata in anul 1996 avand sediul in Radauti, judetul Suceava. Inca de la inceput firma si-a axat activitatea pe productia si comercializare de bijuterii din metale pretioase avand ca centre de activitate Municipiile Suceava si Radauti. Ulterior firma s-a dezvoltat ajungand in anull 2012 in topul firmelor de profil atat la nivel judetean cat si national. Cu o activitate de pionierat in ceea ce priveste productia si comercializarea bijuteriilor din metale pretioase firma noastra a ajuns la un numar de peste 20 angajati permanenti si activitati multiple in judetul Suceava.

Produse

In prezent compania noastra detine si administreaza sase magazine specializate de bijuterii in Municipiile Suceava si Radauti fiind lider de piata in judetul Suceava. Magazinele ofera clientilor o gama variata de bijuterii din aur, verighete, ceasuri si pietre pretioase.
Magazinele functioneaza sub brand-ul Atlantis Gold care reprezinta un reper al calitatii, seriozitatii si promptitudinii pe care le oferim constant celor care ne calca pragul.

Galerie foto
Amplasare

harta parter atlantis

Contact

Mobil: 0756.131.900
Mobil: 0745.961.178
E-mail: office@atlantisgold.ro
Web: www.atlantisgold.ro
Facebook: Atlantis Gold