Betty Ice / FOOD COURT
Despre companie

BettyIce-copyNoi am visat la cel mai special desert si ne-am propus să-l transformăm în realitate. Betty Ice este visul nostru, fondat în 1994 și recunoscut în prezent ca una dintre cele mai importante companii de înghețată din România.

Am pornit la drum cu misiunea să fim cei mai buni în ceea ce facem. Cea mai bună înghețată a devenit țelul nostru. Am învățat din mers tot ce ne-a trebuit și-am trecut peste reușite și nereușite pentru a deveni experți ai înghețatei. Suntem, ce-i drept, foarte stricți în ceea ce privește calitatea.

Cu utilaje de ultimă generație și cu eforturi unite am reușit ca Betty Ice să fie inclusă în grupul celor mai moderne fabrici de înghețată din Europa. Suntem mândri de munca noastră și foarte exigenți cu produsele pe care le creăm.

Viziunea noastra a fost construită în jurul naturii. Toate experimentele și munca de cercetare ne-au făcut să înțelegem că cea mai mare sursă de inspirație este, fără îndoială, natura. Asa că ne-am ales ingredientele cu mare atenție și-am început să creăm gusturi și arome firești. Fiecare sortiment Betty Ice are statutul unei opere gastronomice. Înghețata noastră este delicată, fină, cremoasă, combinată cu fructe, cu alune, toppinguri sau cu alte bunătăți pe care le puteți aprecia și mai mult dacă le descoperiți singuri.
Betty Ice este desertul echilibrat, inspirat din natură. Căutăm întotdeauna să îmbinăm armonios simțurile și formele cu bunătățile naturii ca să creăm înghețata desăvârșită.

Betty Ice este ceea ce înțelegem noi prin perfecțiune, o înghețată delicioasă care-ți face poftă doar cât o privești. Peste 60 de sortimente Betty Ice sunt gata să vă ofere experiențe gustative de neuitat. Pentru fiecare senzație – mai multe sortimente! Pentru fiecare bucurie – mai multe arome!

Betty Ice este experiența noastră pe care o împartășim cu toată lumea.

Creată din pasiune..pentru a naște pasiuni!

Galerie foto
Amplasare

harta parter betty ice