CCC / ACCESORII
Despre companie

CCC este lider pe piata de incaltaminte din Polonia si unul dintre cei mai mari producatori din Polonia. CCC vizeaza o gama larga de incaltaminte la moda la preturi accesibile, pentru femei, barbati, tineri si copii de toate varstele. CCC functioneaza pe principiul ‘’casa de branduri’’ care presupune vanzarea mai multor branduri de incaltaminte sub acelasi acoperis. Cel mai popular brand la CCC este Lasocki, marca din piele naturala. Pentru mai bine de jumatate de secol a fost disponibil doar pentru femei, dar acum exista si pentru barbati: Lasocki Fashion For Man, Lasocki Casual dar si pentru copii: Lasocki Kids si Lasocki Young.
Pe langa brandurile proprii, precum Jenny Fairy, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano etc, CCC ofera de asemenea incaltaminte cu licenta Disney, adorata de cei mici, pe care se regasesc personajele preferate de desene animate.
CCC ofera nu doar o gama variata de incaltaminte, ci si genti la moda si accesorii.
CCC aduce pe piata din Polonia ultimele tendinte in moda si ofera in acelasi timp preturi accesibile. CCC ia foarte in serios relatia cu clientii si face toate eforturile sa se asigure ca varietatea produselor si calitatea serviciilor, se ridica la nivelul asteptarilor clientilor.

Produse

Barbati: Lasoki, Cesare Cave, Gino Lanetti, Nobility, Inblu, Vapiano, Nylon Red, Gero, Walky.
Femei: LASOCKI, Jennifer&Jennifer, Bassano, Inblu, Nylon Red, Clara Barson.
Copii: LASOCKI, Marvel Comics, Disney, Action BOY Magic Lady, Nelly Blu, Walky, Nylon Red

Promotii si reduceri

Galerie foto
Amplasare

ETAJ 2 ccc

Contact

Telefon: 0331 401 096;
E-mail: 2419.botosani.uverturamall@ccc.eu