Evenimente  /  la Uvertura Mall

Afla ce e nou la Uvertura Mall!

Cea mai frumoasă și cea mai așteptată sărbătoare din an stă să bată la ușă
Articol adaugat pe 21 decembrie 2016

Acum, în goana după cadouri pentru cei dragi, bunătăți pentru masa de Crăciun și surprize pentru prieteni și familie, Uvertura Mall a creat atmosfera feerică de sărbătoare unde botoșănenii se pot bucura de shopping de calitate la brandurile preferate.

Zilnic, împătimiții de cumpărături vor fi însoțiți în periplul lor prin magazinele Uvertura Mall de vocile suave ale colindătorilor care vestesc Nașterea Domnului. Ofertele și reducerile practicate de brandurile preferate sunt cadourile pregătite de Moș Crăciun celor care sunt în căutarea darului perfect.

În perioada 19 – 23 decembrie, la parterul complexului comercial poposește cel mai vesel bătrânel care este pregătit să asculte dorințele tuturor copilașilor. Încărcat cu dulciuri multe pentru clienții Uvertura Mall, Moșul vă așteaptă în intervalul orar 18:00 – 20:00, lângă bradul din zona Atrium.

Uvertura Mall nu i-a uitat nici pe cei care depun cele mai mari eforturi pentru a crea îmbelșugata masă de Crăciun. Începând de luni, 19 decembrie, la parterul complexului comercial s-a inaugurat un nou market Penny. Designul modern și elegant și organizarea exemplară a categoriilor de produse din magazin, asigură o vizită plăcută la cumpărături. Doar la Penny, clienții pot găsi cele mai proaspete articole, selecționate cu grijă, zi de zi, numai bune de pus pe masă în zi de sărbătoare.

Bucuria sărbătorilor de iarnă se poate citi și pe chipul celor care zilele acestea au ales să dăruiască un strop de fericire celor care sunt încercați de soartă. Asociația H.A.P.P.Y invită toți clienții să aducă un zâmbet copiilor din familiile nevoiașe și să facă o donație în spațiul special amenajat la etajul patru Uvertura Mall.

Sărbători Fericite și La Mulți Ani!