Home Sweet Home / CASA
Despre companie

project5Magazinul Home Sweet Home este un magazin de cadouri, decoratiuni si suveniruri. Produsele sunt importate direct de catre noi si sunt din Thailanda, Indonezia, India, China, Taiwan, Ungaria, Germania, dar si produse de artizanat, cadouri si suveniruri realizate in Romania de producatori locali.

Produse

Ambalare cadouri: pungi de cadouri, sacose, hartie de ambalat si impachetat orice cadou.
Aromaterapie: betisoare parfumate, conuri parfumate, difuzoare aroma, lumanari, esente parfurmate, suporturi aromoterapie, saculeti parfumati, potpourri, sare de baie.
Produse de baie: dozatoare, seturi de baie, covorase pentru baie, sapunuri, cantare de persoane.
Produse de bucatarie: cani, pahare, cantare de bucatarie, tacamuri, servetele, farfurii, cutii de ceai, cutii de zahar, seturi de suporti pentru sare si piper, accesorii bucatarie (tirbusoane, desfacator de sticle, spargator de nuci, etc.), seturi de farfurii, seturi de cani, rasnite de cafea, masina de tocat carne, masina de nuci.
Deco: ceasuri de masa, ceasuri de perete, oglinzi, vaze, veioze si lampadare, fructe decorative, flori ornamentale, ghiveci ornamental, tablouri, suport de ziare, perne decor, platouri decor, cutii ornamentale, cutii pentru bijuterii, cosuri, cutii depozitare, cutii decorative, cuiere, narghilele, mic mobilier.
Rame si albume foto: rame foto, albume foto.
Jocuri: puzzle-uri, sah, table, carti de joc, masinute, cutiute muzicale, agende copii, creioane, pixuri.
Romania: icoane, artizanat, cosuri cu sticle si pahare, butoaie suport pentru sticle de bautura, plosca de vin, pistoale si pusti ornamentale.
Accesorii si diverse: cani cu zodii, cani cu prenume, cani traznite, brelocuri, magneti, brichete, gaz brichete, evantaie.

Galerie foto
Amplasare

ETAJ 2 home

Contact

Telefon: 0747 573 814
E-mail: office@homedecoretail.ro